sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Lead Like a Champion

Een schoolleider kan zijn tijd op verschillende manier besteden, maar hoe besteedt u uw tijd het meest effectief? Excellente schoolleiders hebben succes, omdat ze, zo blijkt uit de praktijk, prioriteit geven aan de ontwikkeling van hun leerkrachten. Ze besteden veel tijd aan observeren in de klas en feedback geven. Belangrijke begrippen hierbij zijn: datagestuurde instructie, professionalisering van het team en het scheppen van een schoolcultuur gericht op leren. Maar hoe doet u dat en waar haalt u de tijd vandaan? In de training Lead Like a Champion leert en ervaart u hoe opbrengstgericht leiderschap werkt. De training Lead Like a Champion is opgebouwd uit een introductie, vijf modules en het Persoonlijk Koers Onderzoek (PKO).

Training voor individuele deelnemers
Informatie over de training, prijzen en locaties vindt u op www.cedgroep.nl/leadlikeachampion

Training op locatie
Uiteraard is het ook mogelijk om de training op offertebasis bij u op locatie te verzorgen. U kunt uw offerte uitbreiden met een coachingsmogelijkheid voor de directeuren. Gekoppeld aan de training krijgen de directeuren drie coachingsgesprekken van 1,5 uur op maat. Het bedrag hiervoor is afhankelijk van het aantal directeuren, de locatie en de planning (bijvoorbeeld meerdere directeuren op één dag). Een richtprijs is 1.400 euro per directeur.
Neem contact op met Carla Versteeg, c.versteeg@cedgroep.nl

Flyer Lead Like a Champion
Bekijk de flyer Lead Like a Champion (pdf)

Artikelen
KlasseApart, mei 2017: Lead Like a Champion: 'Trigger voor schoolontwikkeling'
Basisschoolmanagement, maart 2017: Leg prioriteit bij ontwikkeling leerkrachten met Lead like a Champion

  

Direct contact

Carla Versteeg

Ik weet zeker dat de training een bijdrage heeft geleverd aan bewustwording over mijn ontwikkelpunten.

Dorien Hille, adjunct-directeur SBO Dynamica XL

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599