sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Kan de CED-Groep u ontzorgen?

Goed onderwijs blijft voorop staan

Dagelijks zien wij de spagaat tussen de dagelijkse urgente vraagstukken in het onderwijs en de wens om toch het beste uit de leerlingen en het team te blijven halen. Omdat de CED-Groep – net als u - hart heeft voor onderwijs, zetten wij graag onze kennis en ervaring in om uw team te ontzorgen met praktijkgerichte experts die u op zeer korte termijn kunnen ondersteunen. Zo willen wij ons steentje bijdragen en kunnen leraren zich met passie blijven focussen op goed onderwijs voor álle kinderen. Valt er misschien nog ergens tijd te winnen? Of zijn er organisatorische randvoorwaarden die kunnen worden aangescherpt? Wij willen u op praktische wijze helpen, zodat u uw kerntaken kan blijven uitvoeren.
  
Een zorg minder
Zijn er taken waar u niet aan toekomt in alle hectiek? Binnen een week kunnen we al in de uitvoering zijn. Wij assisteren u bijvoorbeeld met:
(meehelpen aan het) schrijven van schoolplannen, veiligheidsplannen en subsidieaanvragen
praktische ondersteuning van uw (beginnende) leerkrachten en zijinstromers
de inzet van een interim-ib’er; voor een dag in de week of voor bepaalde taken
hulp bij pittige groepen
ondersteuning van (startende) directeuren en locatieleiders door ervaren directeuren
het inventariseren van relevante topics voor uw organisatie

Wij zetten ons graag voor u in, want…
Leren is ons lief. Goed onderwijs voor álle kinderen en leerkrachten die met passie hun beroep kunnen uitoefenen, daar gaan we voor! Wij kunnen u met eenvoudige (tijdelijke) interventies verder helpen. Zo kunt u focussen op het primaire proces, want daar draait het uiteindelijk allemaal om. 

Interesse?
Cara van Doornen (c.vandoornen@cedgroep.nl, 06 13254548)

 
  • Interim ib'er

    Heeft u tijdelijk behoefte aan een intern begeleider, bijvoorbeeld in verband lerarentekort, zwangerschap, ziekte of vertrek? De CED-Groep beschikt o ...

    Lees meer

Direct contact

Carla van Doornen

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599