sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Learn Like a Champion

Veel scholen werken al enige jaren met Teach en/of Lead Like a Champion, waarbij we ons richten op leerkrachtvaardigheden en de effectief gebleken ‘hefbomen’ voor onderwijskundig inhoudelijk schoolleiderschap. Met het nieuwe boek Bliksemstart - Word een topleraar in 100 dagen heeft u een compleet Learn Like a Champion-aanbod in handen dat u op maat in kunt zetten op uw school/bestuur of in uw academie.

De praktijk van het onderwijs
U geeft leiding aan een onderwijsinstelling, dus u weet: goed lesgeven is een kunst. Goede leerkrachten doen dat vanuit hun passie voor hun vak én vanuit de opvatting dat elke leerling recht heeft op een kansrijke toekomst. Of hij nu opgroeit in de binnenstad van een grote stad, een kern op het platteland of een nieuwbouwwijk. En of hij nu sociaal-economisch bevoorrecht is of niet…

 

Elke leerling moet kunnen zeggen:
• Ik kan en wil leren en heb vertrouwen in mezelf.
• Ik heb mensen om mij heen die mij daarbij helpen.
Elke leerkracht moet kunnen zeggen:
• Ik zorg ervoor dat mijn leerlingen betrokken, gemotiveerd en taakgericht te houden en leg de lat hoog.
• Ik ontwikkel mezelf permanent, ik vraag om feedback en reflecteer met anderen.
De schoolleider moet kunnen zeggen:
• Ik geef prioriteit aan mijn leerkrachten, zij maken het verschil!
• Ik geloof in kansen voor álle kinderen.

Veilige en lerende omgeving
Een veilige en lerende omgeving creëren, waarin uw leerlingen en leerkrachten floreren. Het valt niet altijd mee om dit te realiseren. Het kán echter wel. Met de doorgaande lijn Learn Like a Champion doet de CED-Groep er alles aan om uw (her)startende leerkrachten en u als schoolleider te helpen om bovenstaande gedachten waar te maken.

Artikelen
Learn-basisschool De Branding: leren op elk niveau in de school
. Uit: KlasseApart, februari 2019

CBS De Ark is eerste Learn Like a Championschool.: Vol aan de bak na oordeel 'zwak'. Uit: ROM, oktober 2017.

Lees meer
Kijk op onze Cursuswebsite voor onze trainingsmogelijkheden: Teach Like a Champion, voor leerkrachten in po en zml, Bliksemstart voor uw (her)startende leerkrachten (incl Instructional Leader voor het opleiden van uw coach), Lead Like a Champion, voor de schoolleider.

Direct contact

Robert Jacobs

Cursussen Learn Like a Champion

Alle cursussen Learn Like a Champion

Wat is ‘Werk in beeld’ een geweldige Teach-techniek! Ik maak foto’s die ik op het bord zet. De betrokkenheid van de leerlingen is veel groter, het werk is netter en de resultaten zijn beter!

Annemarie Rosenbrand-Snoeij, CBS Prins Johan Friso

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599