sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Teach Like a Champion

Ben je een bureauplakker? Een topleerkracht circuleert! Eén van de vele raadgevingen die Doug Lemov geeft in Teach Like a Champion. Dit boek werd in de VS een regelrechte bestseller en iedereen die het leest, begrijpt waarom. CED-Groep bracht dit succesvolle handboek en bijbehorende trainingen naar Nederland.

Opmerkelijke resultaten
De auteur van Teach Like a Champion, Doug Lemov, bezocht leraren die opmerkelijke resultaten wisten te bereiken. Hij observeerde wat er in het klaslokaal gebeurde: van leerlingen begroeten tot blaadjes uitdelen, van ongevraagd beurten geven tot wachten op een antwoord. De succesvolle werkwijzen van ‘excellente leraren’ zijn helder vertaald naar 49 bruikbare technieken die onmiskenbaar bijdragen aan betere prestaties van leerlingen.

Nederlandse situatie
De CED-Groep bewerkte en vertaalde de 49 technieken naar de Nederlandse situatie, zodat ze bruikbaar zijn in de dagelijkse lespraktijk van leraren in het basis- en voortgezet onderwijs. Adviseurs van de CED-Groep zijn getraind door Doug Lemov om in Nederland trainingen te geven op scholen. Meer daarover leest u op www.teachnederland.nl.

Meer weten?
Kijk op www.teachnederland.nl. Daarvindt u ook alle artikelen die er over Teach in de media verschenen.

Bestel Teach Like a Champion in de webwinkel.'

Wat leraren zeggen over Teach Like a Champion

 

Direct contact

Kenniscentrum

Cursussen

Alle cursussen Teach Like a Champion

Dit soort praktische dingen leer je op de pabo niet!

Tom, leerkracht groep 5

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599