sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciƫle doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Mini-congres De wonderlijke wereld van het brein (S4149)

20 januari 2018 in 's-Hertogenbosch

Waar gaat het congres over?
Kom te weten wat kinderen van u nodig hebben om de ontwikkeling van hun brein te ondersteunen en te stimuleren. Er is steeds meer kennis over het brein. Maar wat betekent deze kennis voor het werken met kinderen in de praktijk? Is het belangrijk om kennis te hebben van het brein en hoe kun je deze kennis vertalen naar je dagelijks handelen? Tijdens dit mini-congres nemen Hanni Bijl & Karin Boon u mee in de wondere wereld van het brein. Zij laten u ervaren hoe ons brein informatie verwerkt en waarin het jonge brein verschilt van het volwassen brein. Ook maken zij de koppeling naar de dagelijkse praktijk van het werken met jonge kinderen.

 
Voor wie is het congres bedoeld?
Voor directies, leidinggevenden, intern begeleiders, (bouw)coördinatoren en medewerkers van de kinderopvang, peuterspeelzalen en leerkrachten onderbouw van het basisonderwijs. 
Meld u nu aan
U kunt zich inschrijven tot 15 januari 2018 

Programma
10.15 uur Ontvangst en aanmelden
10.45 uur Keynote speakers Hanni Bijl & Karin Boon over de wonderlijke wereld van het jonge brein
12.45 uur Afsluiting


Over de sprekers

Hanni Bijl 
MSc Hanni Bijl, heeft in 2008 haar studie orthopedagogiek afgerond aan de Universiteit Utrecht. Hierna is zij in dienst gekomen bij de CED-Groep. Zij is een expert op het terrein van het lerende brein. Door haar verschillende opleidingen en werkervaring heeft Hanni Bijl een brede expertise opgebouwd. Zij participeert daarom in projecten voor verschillende doelgroepen, van VVE tot V(S)O en van ZML tot hoogbegaafd. Daarbij is haar focus steeds gericht op het stimuleren van leren en ontwikkelen, met name als dat (deels) niet vanzelf gaat. Zij verzorgt lezingen, workshops, studiedagen en cursussen voor leerkrachten en docenten op dit gebied. Daarbij is de interactie met leerkrachten en docenten, de deskundigen uit de praktijk, voor haar essentieel, zodat de theorie en praktijk goed met elkaar verbonden kunnen worden.

Karin Boon
Psycholoog Karin Boon en spreker bij LeFay Magic, geeft presentaties in het bedrijfsleven en onderwijs. Zij vertelt gepassioneerd over het brein en illustreert het geheel met magische metaforen en interactieve illusies. Naast het verzorgen van presentaties, is zij ook werkzaam als counselor, adviseur en coach. Na 5 jaar als fysiotherapeut te hebben gewerkt, kreeg zij behoefte aan verdieping. De deeltijd opleiding psychologie aan de universiteit in Leiden was voor haar toen een logische keuze, na 7 jaar studeerde Karin cum laude af. Door verschillende achtergronden zoals goochelen, fysiotherapie, psychologie, filosofie, te combineren, biedt zij een unieke formule. Inhoud met een magische knipoog.
Meld u nu aan
Datum
Zaterdag 20 januari 2018

Tijd
10.45-12.45 uur

Plaats 
Brabanthallen - Diezekade 2, 5222 AK 's-Hertogenbosch

Kosten
Voor 22 december 2017 betaalt u € 75,- voor deelname aan het congres. Na 22 december zijn de kosten € 97,50 per deelnemer

Vroegboekkorting
Wanneer u zich voor 22 december inschrijft ontvangt u een korting van € 22,50

Groepsgrootte
Minimum aantal deelnemers is 75, maximum 200

Verdere informatie
Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Mireille David, innovatie- en organisatieadviseur, m.david@cedgroep.nl 
Voor organisatorische vragen kunt u contact opnemen met Corina den Hartog, Cursus- en conferentiebureau: 010 4071 612, conferenties@cedgroep.nl

Direct contact

Conferenties

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599