sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Bijscholingsbijeenkomst herziene Taakspel kleuters voor licentiehouders (S4687)

Voor wie is de training bedoeld?
Onderwijsadviseurs (schoolbegeleiders) die reeds een licentie hebben voor Taakspel voor kleuters en bijgeschool moeten worden over de nieuwe werkwijze.
Onderwijsadviseurs (schoolbegeleiders) die reeds een licentie hebben voor Taakspel in de klas en hun licentie willen halen voor Taakspel voor kleuters
Direct inschrijven
Waar gaat de cursus over? 
Taakspel voor kleuters is vernieuwd. Met deze bijscholingsbijeenkomst voor trainers met een licentie voor Taakspel voor kleuters en de bso willen wij u op de hoogte te brengen van de vernieuwingen. De bijscholing wordt drie keer georganiseerd zodat alle licentiehouders in de gelegenheid zijn schooljaar 2016-2017 met dit materiaal aan de slag te gaan.
Taakspel in de buitenschoolse opvang blijft ongewijzigd. De ‘oude dozen’ Taakspel voor kleuters/ Taakspel in de buitenschoolse opvang kunnen voor deze doelgroep gebruikt blijven worden.

Cursusinhoud
Tijdens deze bijscholing hoort u waarom Taakspel voor kleuters vernieuwd is en wat de veranderingen zijn. Vanzelfsprekend ontvangt u het vernieuwde begeleidingsmateriaal.

Wat u verder nog moet weten...

  • Deze bijscholing is voor trainers die al een licentie hebben voor Taakspel voor kleuters.
  • De training is ook voor trainers die een licentie Taakspel in de klas hebben en graag Taakspel voor kleuters willen uitvoeren. 
  • U kunt taakspellicenties alleen gebruiken als uw werkgever een geldige taakspellicentie-overeenkomst heeft met de CED-Groep.  
  • Bekijk de licentievoorwaarden voor alle Taakspelvarianten op www.taakspel.nl

Inschrijfformulier
Data en plaatsen 2018-2019
4 oktober 2018

Tijd
13.00 tot 17.00 uur

Plaats
Utrecht

Kosten
€ 395,-- per persoon.
Inclusief vernieuwd begeleidingsmateriaal, exclusief Taakspeldoos voor Kleuters.

Groepsgrootte
Minimaal 8 en maximaal 16 personen.

Inhoudelijke informatie
Marjon ten Heggeler
m.tenheggeler@cedgroep.nl

Direct contact

Cursusbureau

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599