sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Basiscursus Teach Like a Champion mbo (S7214)

Voor wie is de cursus bedoeld? 
Docenten mbo
Direct inschrijven 
Waar gaat de cursus over?
Teach Like a Champion is een bestseller uit de VS. Het boek is een must voor elke docent die gereedschappen wil om het beste uit zijn studenten te halen. De auteur, Doug Lemov, bezocht leraren die opmerkelijke resultaten wisten te behalen. Hij observeerde wat er in het klaslokaal gebeurde: van studenten begroeten tot blaadjes uitdelen, van ongevraagd beurten geven tot wachten op een antwoord. In Teach Like a Champion 2.0 zijn de succesvolle werkwijzen van excellente leraren vertaald naar 62 bruikbare technieken die onmiskenbaar bijdragen aan betere prestaties van studenten. In samenwerking met Doug Lemov bewerkte en vertaalde de CED-Groep de 62 technieken naar de Nederlandse situatie, zodat ze bruikbaar zijn in de dagelijkse lespraktijk van de docent.
Meer informatie over Teach Like a Champion: www.teachnederland.nl.

Cursusinhoud
Bij het boek is onder meer de basiscursus Teach Like a Champion ontwikkeld bestaande uit 4 bijeenkomsten. In de basiscursus leert u een aantal technieken met betrekking tot het opbouwen van een sterke gedragscultuur in de klas, technieken met betrekking tot het hebben van hoge verwachtingen van studenten, technieken om studenten betrokken en geactiveerd te houden tijdens de lessen, en technieken in relatie tot lesmodellen en opbrengstgericht werken. Tijdens de cursus wordt gebruikgemaakt van praktijkvoorbeelden, simulatieactiviteiten en reflectieopdrachten. Dit wordt ondersteund door voorbeelden uit de onderwijspraktijk. Er ligt een sterke nadruk op docentvaardigheden in relatie tot opbrengstgericht werken.

Wat u verder nog moet weten...
Deze cursus staat geregistreerd in Lerarenportfolio.nl. Na het behalen van het certificaat kunt u de cursus toevoegen aan uw portfolio.

Studiebelasting
28 SBU
Inschrijfformulier
Data schooljaar 2019-2020
De cursus wordt dit schooljaar niet meer ingepland voor het open aanbod. U kunt de training wel op offertebasis inkopen voor uw school of bestuur. 

Tijd
14.00-17.00 uur

Plaats
Utrecht

Kosten
€ 745,- per deelnemer, inclusief boek: Teach Like a Champion 2.0 van Doug Lemov

Groepsgrootte
Minimum aantal deelnemers is 8, maximum is 16.

Inhoudelijke informatie 
Robert Jacobs
r.jacobs@cedgroep.nl

Direct contact

Cursusbureau

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599