sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Taakspeltrainingen

Taakspel is een door de CED-Groep ontwikkelde methodiek om het taakgerichte gedrag van leerlingen in de klas te laten toenemen en het regelovertredende gedrag te laten afnemen. Het is een spel dat in teamverband gespeeld wordt tijdens de reguliere lessen. Het zorgt ervoor dat de leerkracht vooral aandacht besteedt aan het gewenste gedrag waardoor een gunstig onderwijsleerklimaat ontstaat in de klas. Taakspel is licentie-uitgegeven, omdat praktijk en onderzoek hebben uitgewezen dat training en begeleiding noodzakelijk zijn om de beoogde effecten te bereiken. Bij de scholing horen dus ook tien klassenconsultaties om het certificaat te krijgen. De klassenconsultaties worden uitgevoerd door onderwijsadviseurs van de CED-Groep of geschoolde IB'ers. De leerkrachten en de leerlingen zijn heel enthousiast. Meer informatie over Taakspel vindt u op www.taakspel.nl.

De CED-Groep verzorgt de volgende Taakspeltrainingen voor leraren en onderwijsadviseurs.

Voor teams
Teams kunnen aan de slag met de volgende varianten van Taakspel: Taakspel in de klas, Taakspel op de speelplaats, Taakspel voor kleuters. 
Stuur een mail naar taakspel@cedgroep.nl als u met Taakspel op uw school wilt gaan werken. Een accounmanager neemt dan contact met u op over de mogelijkheden.

Voor nieuwe leerkrachten die op Taakspelscholen werken
Taakspel in de klas (voor nieuwe leerkrachten) po (S4610)
Taakspel voor kleuters (voor nieuwe leerkrachten) (4S620)

Licentietrainingen voor onderwijsadviseurs 
Vanaf 2016 is er nog maar maar één licentietraining Taakspel voor het basisonderwijs. Deze omvat Taakspel in de klas, Taakspel op de speelplaats, Taakspel voor kleuters.
Lees meer over de licentietraining voor Taakspel (S4630).

Netwerkbijeenkomsten voor licentiehouders Taakspel 
Netwerkbijeenkomst Licentiehouders Taakspel (S4695)

Interne Taakspelbegeleiders
Ook voor interne Taakspelbegeleiders worden intervisiebijeenkomsten georganiseerd. 
Bekijk de intervisiebijeenkomst voor interne taakspelbegeleiders po.

Uitgebreide informatie over Taakspel en de effecten van Taakspel en de licentievoorwaarden kunt u vinden op www.taakspel.nl.

Direct contact

Cursusbureau

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599