sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciƫle doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Teach Like a Champion

‘To teach like a champion.’ Welke leraar voelt daar niet voor? Teach Like a Champion 2.0  is een bestseller uit de VS. Het boek is een must voor elke leraar die gereedschappen wil om het beste uit zijn leerlingen te halen. De auteur van Teach Like a Champion, Doug Lemov, bezocht leraren die opmerkelijke resultaten wisten te bereiken. Hij observeerde wat er in het klaslokaal gebeurde: van leerlingen begroeten tot blaadjes uitdelen, van ongevraagd beurten geven tot wachten op een antwoord.

De succesvolle werkwijzen van ‘excellente leraren’ zijn helder vertaald naar 62 bruikbare technieken die onmiskenbaar bijdragen aan betere prestaties van leerlingen. De CED-Groep bewerkte en vertaalde de 62 technieken naar de Nederlandse situatie, zodat ze bruikbaar zijn in de dagelijkse lespraktijk van leraren in het basis- en voortgezet onderwijs. Dit resulteerde in de eerste Nederlandse versie van het boek.Op de dvd bij het boek staan helder uitgewerkte praktijkvoorbeelden.

Cursusaanbod Teach Like a Champion
Bij het boek zijn ook een aantal trainingen ontwikkeld:

Voor po 
Basiscursus Teach Like a Champion po (S7202) 
Basiscursus Teach Like a Champion - Het jonge kind (S7206 )
Verdiepingscursus Teach Like a Champion 2.0 (S7204)
Teachcoördinator po (S7208)
E-learning Introductie Teach-technieken (E-001)

Voor (v)s(b)o
Basiscursus Teach Like a Champion so sbo S7209)
Basiscursus Teach Like a Champion zml (S7210)

Voor vo
Basiscursus Teach Like a Champion vo  (S7212)

Voor mbo
Basiscursus Teach Like a Champion mbo (S7214)

Direct contact

Cursusbureau

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599