sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

E-learning en 'blended' learning

Met de online leeromgeving Bloom van de CED-Groep kunt u steeds meer e-learningmodules thuis volgen. Ook een groot aantal cursussen is sinds enige tijd verrijkt met de online leeromgeving.

E-learning
Introductie Teach-technieken (E-001)
Introductie Nieuwsbegrip (E-002)
Bewustwording AVG (E-003)
Breinleren (E-004)

'Blended learning'
‘Blended learning’ is een mooie mix (blend) van bijeenkomsten, afgewisseld met digitale onderdelen. In de online leeromgeving Bloom vindt u alle informatie en opdrachten overzichtelijk bij elkaar. Via kleine e-learning modules bestudeert u de lesstof en maakt u opdrachten. In de Bloom-community kunt u met uw cursusleider en medecursisten ervaringen uitwisselen en vragen stellen. Als u een blended cursus gaat volgen, krijgt u van ons de nodige informatie om met de leeromgeving aan de slag te gaan. Bekijk aan de rechterkant het overzicht met blended cursussen die gebruik maken van de online leeromgeving.

 
  • Veelgestelde vragen over de online leeromgeving

    ​Indien u een vraag hebt over de online leeromgeving van de CED-Groep, kijk dan of uw vraag hieronder staat. Mocht uw vraag er niet bij staan, stel u ...

    Lees meer

Direct contact

Cursusbureau

Online leeromgeving

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599