sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Wat is Lerarenportfolio?

De wettelijke verplichting tot inschrijven in het lerarenregister zal deze kabinetsperiode niet worden ingevoerd. Pas als duidelijk is wat er nodig is om het register in te zetten als register ‘van, voor en door de leraar’ wordt de volgende stap gezet. Vanaf 1 augustus 2018 is er het online Lerarenportfolio voor leerkrachten en docenten waarin u uw bijscholing en professionele ontwikkeling kunt bijhouden. Dit portfolio is vrijwillig te gebruiken. Nascholing die eerder gevalideerd is voor Registerleraar is overgezet naar het Lerarenportfolio, maar ook nieuwer aanbod is daarin opgenomen.

Heeft u al een portfolio opgebouwd in Registerleraar, dan kunt u deze zelf overzetten wanneer u zich aanmeldt. Bij het overzetten wordt alleen de inhoud van uw portfolio en bijbehorende documenten meegenomen. Diploma’s en certificaten die betrekking hebben op uw bevoegdheid als leraar zijn niet nodig voor uw aanmelding. Deze gegevens zijn door uw school aangeleverd. Lees meer op www.lerarenportfolio.nl.

Direct contact

Cursusbureau

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599