sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Schoolleidersregister

Schoolleiders spelen een cruciale rol in de kwaliteit van het onderwijs. Uit verschillende onderzoeken blijkt: hoe beter de schoolleider, hoe beter de school . Door te investeren in de ontwikkeling van de competenties uit de beroepsstandaard voor schoolleiders in het po kan de kwaliteit van het onderwijs verder verbeteren. Schoolleidersregister PO is door de cao-partijen in het po opgericht om het vak schoolleider in het primair onderwijs te versterken en hen te faciliteren om verder te professionaliseren.

Het volgende nascholingsaanbod van de CED-Groep voor schoolleiders is goedgekeurd voor herregistratie in het Schoolleidersregister PO:

Lead Like a Champion (basisonderwijs S7041, speciaal onderwijs S7042) is gecertificeerd als formeel aanbod bij de deelthema’s ‘Professionele Leergemeenschap’ en ‘Onderzoeksmatig werken’ (uit het thema ‘Kennis- en kwaliteitsontwikkeling’).

 

Duiden in 4D is gecertificeerd als formeel aanbod bij de deelthema’s ‘Omgaan met verschillen in de klas’, ‘Omgaan met verschillen als team’ en ‘Omgaan met verschillen vertaald naar de schoolorganisatie’ (uit het thema ‘Omgaan met verschillen’).

Vernieuwde masterclass OGW 4D (basisonderwijs S7045 en speciaal onderwijs S4049) is gecertificeerd voor het professionaliseringsthema 'Omgaan met verschillen' en het deelthema 'Professionele leergemeenschap' (uit het thema 'Kennis- en kwaliteitsontwikkeling').

De Betere Basisschool  is gecertificeerd voor het professionaliseringsthema ‘Leidinggeven aan verandering’ en voor de deelthema’s: ‘Organisatie van de school’ en ‘HR-beleid’ (uit: ‘Regie en Strategie’), Strategisch Kwaliteitsmanagement’ en ‘Professionele leergemeenschap’ (uit: ‘Kennis- en kwaliteitsontwikkeling’).

De Studiereis Teach Like a Champion 2.0 wordt als formeel aanbod opgenomen in het Schoolleidersregister PO bij de deelthema’s: Organisatie van de school’ (uit Regie en Strategie) en Professionele leergemeenschap’ (uit: ‘Kennis- en kwaliteitsontwikkeling’).

De Auditorentraining is opgenomen als formeel aanbod in het Schoolleidersregister PO voor de drie deelthema’s uit: Kennis- en kwaliteitsontwikkeling: 'Strategisch kwaliteitsmanagement', 'Onderzoeksmatig werken' en 'Verantwoording'. 
 

 

Direct contact

Cursusbureau

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599