sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Organiseren conferenties

 De CED-Groep organiseert ieder jaar voor verschillende gemeenten vve-conferenties. De opzet wordt samen met u bepaald. Wij verzorgen de gehele conferentie voor u of elementen ervan. Denk aan een compleet programma met een bekende Nederlander als plenaire spreker, zoals presentator Edwin Rutten (alias Ome Willem) in Nissewaard of psycholoog Martine Delfos in Maassluis. Ook kan een lezing verzorgd worden door een deskundige vanuit de CED-Groep.

Onze collega Hanni Bijl bijvoorbeeld gaf het afgelopen jaar voorschoolmaatschappelijk werkers uit Rotterdam en professionals in Veenendaal een kijkje in het brein van jonge kinderen.
Een andere mogelijkheid is dat de CED-Groep workshops verzorgt op uw congres over een onderwerp dat in de belangstelling binnen uw gemeente staat, zoals opbrengstgericht werken.

Vve-conferenties vinden om verschillende redenen plaats, bijvoorbeeld om alle professionals jaarlijks te bedanken voor hun inzet op het gebied van vve, informatieverstrekking over nieuwe ontwikkelingen rondom vve of om de contacten in een gemeente aan te halen. 

Heeft u ook interesse in het verzorgen van een vve-conferentie? De mogelijkheden waaruit u kunt kiezen zijn erg uitgebreid. Mireille David, m.david@cedgroep.nl, informeert u hier graag verder over.

Direct contact

Mireille David

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599