sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Spel en spelontwikkeling

In spelsituaties krijgen de kinderen gelegenheid om de wereld om hen heen na te spelen en te ontdekken. Aan u de taak kinderen te laten spelen!

Kwaliteit van spelen
In spelactiviteiten creëert en benut u kansen  voor optimale ontwikkeling. U doet mee met het spel en observeert kinderen in hun spel. Door te zorgen voor een uitdagende omgeving kunt u kinderen stimuleren bij het spelen. Door mee te doen met het spel kunt u nieuwe spelmogelijkheden laten zien. U volgt de ontwikkeling en daagt het kind uit. Spelen is leren.

Spelontwikkeling
Vrij spel en begeleid spel bij jonge kinderen zijn bij uitstek geschikt voor een optimale ontwikkeling. Voor goede opbrengsten is goede begeleiding en kennis van de spelontwikkeling hierbij van groot belang. U als professional maakt het verschil.

Begeleiding
Bij de CED-Groep kunt u terecht als u uw kennis van de spelontwikkeling van jonge kinderen wilt vergroten en de begeleidingsmogelijkheden bij spel wilt verbeteren. Wij begeleiden onder meer bij de uitgave 'Samen spelen met baby's'. Samen met u stellen wij graag een begeleidingsplan op, dat goed is afgestemd op uw vragen en situatie. 

Workshop voor individuele deelnemers 
Spelen in hoeken (taal) voor kinderopvang

Op maat op uw locatie
Al deze cursussen en workshops zijn ook op maat in te kopen door instellingen voor kinderopvang, scholen en besturen. Verder kunt u ook denken aan:
- Durf jij nog te spelen? 
- Wat een drama

  

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599