sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

WegwijsWijzer

In het denken over een goed aanbod aan jonge kinderen ontstaan regelmatig nieuwe inzichten. Die vragen om een kritische blik op wat er binnen kinderopvang en scholen gebeurt. Hoe wordt de ontwikkeling van jonge kinderen zo goed mogelijk gestimuleerd? De praktische vaardigheden zijn zeer belangrijk, het inspelen op, en uitlokken van speel/leersituaties, een goede interactie. Daarnaast moet er een basis zijn van bruikbare en goede methodes en materialen.

Hoe?
Wij hebben de meest actuele bevindingen van wat nu echt werkt in de dagelijkse praktijk voor u op een rij gezet in deze wijzer. De wijzer is op twee manieren te gebruiken. Rechts van ieder onderwerp ziet u  bovenaan critera voor passend aanbod gericht op jonge kinderen. En daaronder een overzicht van professionalisering bij het onderwerp. Zijn de criteria zwartgedrukt, dan voldoet het betreffende product daaraan. Zo kunt u het aanbod en de bijbehorende professionalisering kritisch onder de loep nemen.

Voor wie?
De WegwijsWijzer is bedoeld voor alle professionals die werken met jonge kinderen van 0-6 jaar.

Lees de WegwijsWijzer (pdf)

Direct contact

Mireille David

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599