sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Piramide Kiekeboe

Werken met baby’s is een apart vak, dat om  kennis en specifieke vaardigheden vraagt. Om competente pm’ers dus! Daarom stelt de wet Innovatie Kwaliteit Kinderopvang (IKK) dat alle pm’ers die met baby’s werken, voor 2023 gecertificeerd moeten zijn met een erkend geaccrediteerd certificaat (FCB).

Piramide, maar 'compatible'
Kiekeboe is ontwikkeld voor het VVE-concept Piramide. Het is echter zeer goed beoordeeld als 'compatible' met andere pedagogische visies en VVE programma’s.

Inhoud training
In vier bijeenkomsten oefent u om baby’s en dreumesen uit te dagen tot spel. Uw kennis wordt verdiept op grond van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. U maakt kennis met een zelfevaluatie-instrument waarmee u de kwaliteit van uzelf en het team kan borgen.

Investering
Vier dagdelen van drie uur.
Eén praktijkbegeleidingsmoment.

Studiebelasting 
35 uur

Geregistreerd certificaat
Exclusief: Piramide voor kinderdagverblijven (€ 83,75), Suggesties bij Piramide voor kinderdagverblijven (77,75), kosten voor geregistreerd certificaat.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Thea Brejaart, t.brejaart@cedgroep.nl

Relevante links
Overzicht maatregelen IKK 2019 en 2023
Criteria FCB

Direct contact

Thea Brejaart

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599