sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Groeten uit… magazine over taal

Groeten uit... is een magazine voor ouders en hun kinderen tot groep 4 met ideeën om thuis spelenderwijs een rijke taal- en leeromgeving te creëren. Het magazine wordt op maat gemaakt voor verschillende gemeentes.

Spelen en leren
Spelenderwijs kunnen ouders een grote, positieve bijdrage leveren aan de leerontwikkeling van hun kind. Zeker in de zomervakantie, als kinderen een aantal weken niet naar school gaan, is dat heel belangrijk. In Groeten uit… vinden ouders spelletjes, activiteiten, ideeën voor uitjes en informatie om thuis een taalrijke omgeving te creëren. Zo stimuleren ze de leerontwikkeling van hun kind. Door de laagdrempelige ideeën en het eenvoudige taalgebruik is het magazine geschikt voor een brede doelgroep. 

Uitreiking van het magazine
Geeft u Groeten uit… voor de zomervakantie mee aan de leerlingen? Door aandacht te besteden aan de uitreiking van het magazine weten ouders beter wat het is en waarom hun kind het mee naar huis krijgt. Bekijk voor tips de flyer ‘Aan de slag met Groeten uit’ en de onderstaande video.

Downloads
Flyer 'Aan de slag met Groeten uit'
Inkijkje Groeten uit...(2017)
• Artikel 'Magazine stimuleert taalgebruik tussen ouder en kind'. Uit: KlasseApart, oktober 2016

Groeten uit… uw gemeente?
In de zomer van 2017 verscheen Groeten uit… in Rotterdam, Rijswijk en Dordrecht. Heeft u interesse in een magazine voor uw eigen gemeente? Neem dan contact met ons op! We kunnen een blad samenstellen naar uw wensen en accenten. 

Meer informatie 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tamara Wally, t.wally@cedgroep.nl.  

Hoe zet u Groeten uit ... in in uw klas? Bekijk het filmpje!

Bekijk filmpje van RTV Dordrecht over Groeten uit... in Dordrecht

Direct contact

Tamara Wally

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599