sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Internationaal speurwerk

Nationaal en internationaal speurt de CED-Groep naar nieuwe ontwikkelingen en onderzoekt de mogelijkheden om deze geschikt te maken voor de actuele Nederlandse situatie.

Zo hebben we Teach Like a Champion vertaald en bewerkt voor de Nederlandse situatie. Teach Like a Champion is een boek van de Amerikaan Doug Lemov en leert onderwijsgevenden hoe ze alles uit hun leerlingen kunnen halen, zelfs als deze kansarm zijn. We hebben er filmmateriaal bij ontwikkeld over de Nederlandse onderwijspraktijk, en we hebben uitwerkingen gemaakt voor diverse doelgroepen: PO/SO, VO en ZML. Teach Like a Champion wordt momenteel grootschalig aangeboden aan de Nederlandse leraren. Lees meer op www.teachnederland.nl.

Als vervolg hierop hebben we van Paul Bambrick een training over Opbrengstgericht Leiderschap bewerkt naar Lead like a champion: een training met een persoonlijk koersonderzoek voor schooldirecteuren, waarin zij leren om effectief, datagestuurd en opbrengstgericht leiding te geven aan hun school.

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599