sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciƫle doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Krachtig les- en leidinggeven

31-05-2017 Bijeenkomst

Deze bijeenkomst draait om het in hun kracht zetten van onderwijsprofessionals en leerlingen, door middel van innovatieve aanpakken. Kies uit diverse presentaties, waarin krachtig onderwijs centraal staat. Bijvoorbeeld de aanpak ‘Eigenaarschap van leerlingen’. Met dit unieke concept zorgt u ervoor dat leerlingen zich betrokken en verantwoordelijk voelen voor hun eigen leren. Of kies voor meer know-how op het gebied van 21e eeuwse vaardigheden met de workshop Skillis. Na het volgen van deze sessie weet u over welke vaardigheden het nu eindelijk gaat en kunt u goed van start gaan op uw eigen school. Een andere – met name voor schoolleiders interessante sessie – is Excellent Organiseren. Wij hopen u met dit innovatieve programma te inspireren voor krachtig onderwijs!

Locatie: NDC Den Hommel, Utrecht
Tijd: van 13.00 - 17.00 uur
Voor wie? voor schoolleiders, intern begeleider en coördinatoren in het basisonderwijs
Prijs: de kosten voor deelname zijn €50,-, inclusief Startboek Skillis of boek De Betere Basisschool. Maak bij inschrijving uw keus voor één van beide boeken.

Meer informatie (pdf)

Schrijf u gelijk online in

Terug naar de agenda

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599