sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Donders ontmoet onderwijs

26-09-2018 Congres

Toekomstgericht leren – Hoe bereid je leerlingen voor op hun rol in een steeds sneller veranderende maatschappij

Hoe sla je als onderwijsprofessional de brug tussen onderwijs en maatschappij in een steeds sneller veranderende wereld? Op Donders Ontmoet Onderwijs 2018 bieden toonaangevende wetenschappers jou dé handvatten om mee te groeien met innovatie in de klas. Het onderwijscongres wordt georganiseerd door Radboud Centrum Sociale Wetenschappen in samenwerking met de CED-Groep en vindt plaats op 26 september a.s. van 09.00 uur tot 16.30 uur in Congrescentrum Figi te Zeist. 

Innovatie binnen het onderwijs is een hot topic. Deskundigen benadrukken voortdurend de noodzaak van het investeren in onderwijsvernieuwing. Leerkrachten, onderwijskundigen, schoolbestuurders en onderwijsspecialisten moeten leerlingen immers zo goed mogelijk voorbereiden op hun toekomst. Juíst in deze snelle, complexe tijd.

Vaak vallen er dan woorden als ‘toekomstgericht leren’, het prikkelen van leerlingen tot het ontwikkelen van ‘een lerende attitude’ of ‘21st century skills’. Er is een opkomst van AGORA scholen, waarin de leerling wordt geschoold op basis van vertrouwen, en Bildung Academies, waarin maatschappelijke verantwoordelijkheid centraal staat. Maar wat betekenen al deze termen nu eigenlijk? Waarom zijn ze juist nu zo belangrijk? En vooral: hoe integreer je hun betekenis het beste in jouw eigen onderwijs?

Onderwijstips van topwetenschappers
Congres Donders Ontmoet Onderwijs 2018 biedt onderwijsprofessionals heldere handvatten om mee te groeien met innovaties in de klas. Wetenschappers van het toonaangevende Donders Institute for Brain, Cognition and Behaviour in Nijmegen maken de nieuwste ontwikkelingen voor jou tastbaar. Maar ook praktijkexperts laten hun licht schijnen op onderwerpen als: maatwerk in de klas, onderwijstechnologie en onderwijskunstenaarschap.   

De CED-Groep geeft workshops en is aanwezig met een stand.

De reguliere deelnameprijs is  € 499,-. De eerste 50 CED-Groep-aanmelders krijgen bij invulling van de code X52AB 4C61 D671 6235 extra korting van  € 150,- en betalen € 349,-!

AANMELDEN

Terug naar de agenda

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599