sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Studiereis Teach Like a Champion 2.0

11-05-2019 Studiereis

U kunt zich niet meer inschrijven, de reis is volgeboekt!

Teach Like a Champion, het handboek voor topleraren, is een groot succes. n totaal zijn er nu zo’n 35.000 Teach-boeken in Nederland verkocht en veel scholen zijn gestart met teamtrainingen en cursussen Teach- en Lead Like a Champion. Scholen weten: het werkt! Met de Teach-technieken leg je de lat hoog, is er plezier en blijven alle leerlingen betrokken bij de les. En excellente schoolleiders geven prioriteit aan de ontwikkeling van hun leraren.

New York, de bakermat
Door videomateriaal uit Amerika krijgen we een glimp te zien van hoe het er in de 'bakermat' van Teach Like a Champion, New York, aan toe gaat. Teach is in Amerika geen traject, maar een instelling: de hele school ís Teach! Het is overweldigend om in de praktijk te zien hoe de Teach-aanpak helpt om leerkrachten beter te leren lesgeven zodat leerlingen meer leren. De ‘Uncommon Schools’ – waar Teach is ontstaan – zijn ongelofelijk succesvol; qua opbrengst en onderwijsplezier! Vele klanten hebben ons gevraagd naar onze ervaringen tijdens onze bezoeken en trainingen in New York en New Jersey. Ervaren is krachtiger dan vertellen, en daarom nodigt de CED-Groep u graag uit om met ons af te reizen naar New York, voor een unieke Teach-ervaring!

Voor wie?
Voor gepassioneerde directeuren, MT-leden, Teach-coördinatoren of Instructional leaders in het basis- en voortgezet onderwijs. De studiereis vraagt om een actieve, geïnteresseerde, flexibele en zelfstandige houding en deelnemers die affiniteit hebben met Teach- of Lead Like a Champion.

Wanneer?
De studiereis staat gepland van 11 tot 19 mei 2019 (onder voorbehoud). De vertrekdata en -tijden zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de beschikbare vluchten, maar liggen zo dicht mogelijk bij deze data.

Kosten en praktische informatie
De prijs per deelnemer bedraagt € 3199,- Bij de prijs inbegrepen zijn: vlucht en luchthavenbelasting, hotelovernachtingen in een middenklasse hotel, ontbijt, workshops en drie gezamenlijke diners. Voor eigen rekening zijn lunches, versnaperingen en de overige avondmaaltijden. Verblijf is op basis van een tweepersoonskamer. U kunt kiezen voor een eigen kamer: hiervoor moeten we wel een toeslag rekenen. U kunt deze wens kenbaar maken op het inschrijfformulier.
Wij attenderen directeuren po op de mogelijkheid om de € 3.000,- te benutten, die beschikbaar is voor schoolleiders voor professionalisering cao artikel 9.11.

Schoolleidersregister PO
De Studiereis Teach Like a Champion 2.0 is als formeel aanbod opgenomen in het Schoolleidersregister PO bij de deelthema’s: Organisatie van de school’ (uit Regie en Strategie) en 'Professionele leergemeenschap’ (uit: ‘Kennis- en kwaliteitsontwikkeling’).

Meer informatie 
teachnederland@cedgroep.nl

U kunt zich niet meer inschrijven, de reis is volgeboekt!


Terug naar de agenda

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599