sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

29-03-2018
Gratis zomermagazine Groeten uit... voor Rotterdamse leerlingen

Ook deze zomer kunnen Rotterdamse scholen weer gratis het zomermagazine Groeten uit…voor hun kinderen aanvragen. Het magazine is speciaal bedoeld voor ouders en hun kinderen in groep 1 t/m 4 van de basisschool.

Doel van het magazine is de zogenaamde 'zomerdip' bij kinderen te voorkomen. Daarom staan in de komende editie van Groeten uit… weer allerlei nieuwe leerzame activiteiten die ouders en kinderen samen spelenderwijs kunnen doen in de zomervakantie. Het tijdschrift bevat ook tips voor uitstapjes in Rotterdam en interviews met ouders en kinderen. De teksten zijn zo geschreven dat ook laagopgeleide ouders er thuis mee aan de slag kunnen

Vraag aan
Groeten uit… wordt half juni gratis verspreid via basisscholen in Rotterdam. De scholen kunnen hiervoor zelf aangeven of en hoeveel exemplaren ze willen ontvangen. Mail vóór 14 mei het afleveradres en het aantal benodigde exemplaren (aantal leerlingen van groep 1 t/m 4) naar: secretariaatonderwijsmo@Rotterdam.nl.

 

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599