sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

17-01-2019
Wat gaat er in het hoofd van uw leerlingen om tijdens de les?

Vraagt u zich ook weleens af wat er in het hoofd van leerlingen omgaat tijdens de les? Als leerlingen ’s middags vanuit school naar huis gaan, hebben er allerlei veranderingen in hun brein plaatsgevonden. Als leerkracht heeft u hier een grote rol in gespeeld.

Cursus 'Het lerende brein'
In de cursus ‘Het lerende brein’ leert en ervaart u hoe ons brein informatie verwerkt en op welke punten verstoringen op kunnen treden. Door kennis van dit proces krijgt u  als leerkracht inzicht in waarom leerlingen soms vast lopen bij het verwerken van informatie. Ook wordt u zich nog beter bewust van de momenten waarop je bepaalde leerkrachtvaardigheden in moet zetten om het leerproces van leerlingen te ondersteunen en te stimuleren.

Voor wie?
Leerkrachten en ib’ers basisonderwijs.

Wat zeggen uw collega's over de cursus?

Het gaat in deze cursus niet om het leren van nieuwe vaardigheden maar om het nog gerichter inzetten van de vaardigheden die u al beheerst. Leerkrachten zijn dan ook altijd heel enthousiast over deze cursus omdat de inhoud zo herkenbaar is vanuit de praktijk en iedereen het geleerde direct op zijn/haar eigen manier kan toepassen in de klas. Uitspraken als: 'Dit had ik eerder moeten weten' of 'Nu snap ik waarom deze leerling altijd zo reageert' horen we regelmatig. En ook: 'Ik heb heel veel geleerd over mijn eigen proces van informatieverwerking.'

LET OP: NOG ENKELE PLEKKEN VRIJ! START 13 FEBRUARI A.S.

Lees meer over de cursus Het lerende brein en schrijf u in!

  

Direct contact

Cursusbureau

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599