sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciƫle doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

05-09-2017
Jos van Kessel nieuwe bestuurder CED-Groep

Jos van Kessel volgt Theo Magito op als bestuurder van de CED-Groep. Samen met zittend bestuurder Margéke Hoogenkamp geeft hij vanaf 1 september jl. leiding aan de advies- en ontwikkelorganisatie voor onderwijs en kinderopvang. Van Kessel was eerder bestuurder bij Schouten & Nelissen, werkte als bedrijfsjurist, was zelfstandig ondernemer en heeft onderwijservaring vanuit toezichthoudende functies, o.a. bij Koning Willem I College. 
 
Van Kessel: ‘De CED-Groep beschikt over een team van deskundige professionals en een propositie die krachtig is in de markt. Iets om met recht trots op te zijn. De onderwijsmarkt biedt volop kansen voor de CED-Groep en ik ben ervan overtuigd dat ik een daadwerkelijke impuls ga geven aan de groei van de organisatie.’
 
Hoogenkamp: ‘In de afgelopen jaren hebben we een stevige basis gelegd als landelijk expertisecentrum voor ondersteuning en innovatie voor het onderwijs. Daarop gaan we nu verder bouwen om samen met scholen antwoorden te vinden op actuele en toekomstige onderwijsvragen.'
 
Over de CED-Groep
De CED-Groep traint en adviseert professionals in onderwijs en kinderopvang. Dat gebeurt rond thema’s als taal, rekenen, leerprestaties, opbrengstgericht werken, sociale competentie en zorg. Daarnaast ontwikkelen we samen met de praktijk vernieuwende educatieve producten en doen we onderzoek. Wat ons kenmerkt is onze passie voor onderwijs dat kinderen kansen geeft. We zijn trots op resultaat: als het professionals lukt, met onze hulp, kinderen het beste uit zichzelf te laten halen, hebben we echt iets bereikt. 

 

Direct contact

PR & Marketing

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599