sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

19-06-2018
Welke Supersterke Rekenaars durven de uitdaging aan?

Heeft u in het schooljaar 2018-2019 supersterke rekenaars in uw groep 8? En zoekt u voor hen extra uitdaging? Doe dan mee met ‘Supersterke Rekenaars’: een spannende online rekencompetitie.

Tijdens Supersterke Rekenaars strijden groepjes leerlingen uit heel Nederland tegen elkaar. Hierbij moeten zij niet alleen hun rekenvaardigheden inzetten, maar ook creatief denken. Doel van de competitie is dat de leerlingen hun eigen rugzakkenbedrijf opzetten en hierbij als echte ondernemers gaan denken.

Tweehonderd teams
Inschrijving voor deze spannende competitie is gratis! Er is dit jaar ruimte voor tweehonderd teams die starten in het schooljaar 2018-2019.

Meer weten?
Voor meer informatie over het project en om een team in te schrijven bezoekt u de website www.supersterkerekenaars.nl. Hier vindt u ook een introductiefilmpje over de competitie. Twijfel niet en schrijf uw team direct in via de website!
Lees de flyer Supersterke Rekenaars (pdf)
Lees artikel uit KlasseApart (mei 2017) over de eerste editie van Supersterke Rekenaars

Bekijk het filmpje

  

Direct contact

Linda Jonkman

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599