sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Marjon ten Heggeler

    Onderzoek & Innovatie
Telefoon: 010 4071 495 / 06 12439160
E-mail: m.tenheggeler@cedgroep.nl

Drs. Marjon ten Heggeler werkt als ontwikkelaar bij de CED-Groep. Zij maakt deel uit van het project Sil op school, een compleet en altijd actueel programma voor alle kleutergroepen. Daarnaast is zij productbeheerder Taakspel, begeleidt zij scholen bij de invoer van Taakspel en leidt zij onderwijsadviseurs op tot Taakspelbegeleider. Verder ontwikkelt zij producten op het gebied van sociale competentie en Burgerschap, zoals de Burgerschapscan en de SCOL en begeleidt zij scholen op dit vlak.

Zie ook www.silopschool.nl en www.taakspel.nl

Achtergrond
Marjon ten Heggeler is opgeleid als onderwijskundige. In 1999 studeerde zij af aan de Radboud Universiteit en ging aan de slag als onderwijskundig adviseur binnen het bedrijfsleven en het beroepsonderwijs. Na afronding van de deeltijd pabo, is zij in 2004 gaan werken bij de CED-Groep. Haar interesse ligt op het vlak van ontwikkeling van onderwijsproducten en training en begeleiding van leerkrachten en onderwijsadviseurs.

Marjon op LinkedIn

 

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599