sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Paul de Maat

  Onderzoek & Innovatie
Telefoon: 010 4071 469
E-mail: p.demaat@cedgroep.nl

Paul de Maat werkt als ontwikkelaar bij het cluster Onderzoek & Innovatie van de CED-Groep. Hij maakt deel uit van het auteursteam van Nieuwsbegrip en is hoofdredacteur van het Rotterdams Onderwijs Magazine. Bij Nieuwsbegrip ontwikkelt Paul de Maat lessen begrijpend lezen en coördineert hij de ontwikkeling van de schrijflessen.  Bij het Rotterdams Onderwijs Magazine (ROM) is hij verantwoordelijk voor het blad en de website: www.romnieuws.nl.

Ontwikkelen en schrijven
Paul de Maat studeerde psychologie/onderwijskunde aan de Universiteit van Tilburg. Hij heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van lesmateriaal en coördineren van ontwikkelprojecten voor verschillende doelgroepen. Hij bezit expertise op taalonderwijs en heeft een bijzondere belangstelling voor digitale leermiddelen: hij schreef mee aan Boektweepuntnul . Een specifiek talent heeft Paul de Maat voor het schrijven van prentenboekteksten en verhalen. Hij doet dit  voor Sil op school en deed het eerder al voor een groot aantal ontwikkelprojecten die zich richtten op kinderen tussen 3 en 14 jaar oud.

Paul op LinkedIn
Paul onderhoudt voor Nieuwsbegrip het twitteraccount @Nieuwsbegrip.


 

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599