sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Sjoukje Hoebers

 

Uitgeverij
Telefoon: 010 4071 669 / 06 22052778
E-mail: s.hoebers@cedgroep.nl 

Sjoukje Hoebers MsC, werkt sinds 2009 bij de uitgeverij van de CED-Groep. Hier werkt ze onder meer aan de totstandkoming van nieuwe uitgaven, de revisie van bestaande uitgaven, voorraadbeheer, het beantwoorden van klantvragen, aansturing van de helpdesk en het beheer van de webwinkel. Voor Nieuwsbegrip coördineert zij de website en andere ict-zaken. Daarnaast ontwikkelt Sjoukje activiteiten voor de methode Sil op school en bezoekt ze scholen om leerkrachten te helpen bij de implementatie van Sil op school.

Opleiding
In 2006 heeft Sjoukje de master Bedrijfscommunicatie & Digitale Media afgerond. Na een jaar gewerkt te hebben besloot ze ook de master Onderwijskundig Ontwerp & Advisering te volgen. Direct na haar afstuderen in 2009 is ze begonnen bij de uitgeverij van de CED-Groep.

Onlangs afgeronde projecten
Revisie Hoorspel (www.cedgroep.nl/webwinkel)
Nieuwsbegripontwikkeling nieuwe website en licentiebeheer en doorontwikkeling nieuwe features op de website (www.nieuwsbegrip.nl)
  

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599