sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Tamara Wally

Onderzoek & Innovatie
Telefoon: 010 4071 564 / 06 13976155
E-mail: t.wally@cedgroep.nl

Projecten
Als ontwikkelaar vertaalt Tamara Wally theoretische informatie uit wetenschappelijk onderzoek naar handelingsgerichte toepassingen voor de praktijk. Onderwerpen waarmee ze zich bezig houdt, zijn bijvoorbeeld: ouderbetrokkenheid, gedrag(sproblemen) en zelfregulatie.

Tamara was onder andere betrokken bij de ontwikkeling van de ZO!, een observatielijst om voor leerlingen hun ontwikkeling in kaart te brengen op het gebied van zelfregulatie. Ze maakt deel uit van het redactieteam van het ROM, Groeten uit… en Samen vooruit. Tamara schrijft regelmatig artikelen voor onderwijsvakbladen, zoals Praxis Bulletin en Bij de Les.

Achtergrond
Tamara Wally, MSc. studeerde af als onderwijs- en ontwikkelingspsycholoog aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Sinds 2008 werkt ze bij de CED-Groep. In haar beginjaren deed ze, naast haar ontwikkelwerk, ook ervaring op als adviseur Leerlingenzorg in het cluster-4 onderwijs. Ze adviseerde leerkrachten bij onder andere het vormgeven van de didactische en pedagogische aanpak van hun groepen en deed diagnostisch onderzoek bij leerlingen.

Tamara op LinkedIn

 

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599