sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Business Unit Manager Educatieve Producten

Je krijgt een baan met veel afwisseling in een informele werksfeer waar jouw persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. Je werkt met en geeft leiding aan een betrokken en gemotiveerd team dat er op gericht is om de best mogelijke uitgeefproducten te maken op onderwijsgebied. Ben jij die manager die het succes van onze educatieve producten verder uitbouwt? Reageer dan op de functie van

Business Unit Manager Educatieve Producten
32 – 38 uur
Standplaats: Rotterdam

Jouw werk
Als manager van de Unit Educatieve Producten geef je leiding aan een team van ruim 25 enthousiaste en deskundige professionals die in verschillende projectgroepen werken aan de ontwikkeling van innovatieve methoden. De dagelijkse leiding berust bij de projectleiders; jij bent verantwoordelijk voor de planning, inzet, beoordeling, professionalisering en afstemming met andere units waarin zij werkzaam kunnen zijn. Je bent verantwoordelijk voor de uitgeefstrategie, omzet- en rendementsdoelstellingen van jouw portfolio. Je stelt jaarlijks het business- en uitgeefplan op voor jouw unit. Samen met jouw team bouw je het succes verder uit van jouw portfolio, dat onder meer bestaat uit Nieuwsbegrip, Newswise, Vreedzame School en Sil op School. Tevens geef je leiding aan de uitgever van het educatieve boekenfonds, waarbinnen succesvolle educatieve publicaties worden uitgegeven, zoals Teach like a Champion.
Veel CED-producten hebben een stevige ICT-component die wezenlijk is voor het succes. Jij coördineert de samenwerking met externe ICT-partners en voert de onderhandelingen over ingewikkelde contracten. Tenslotte ben je lid van het managementteam van de CED-Groep en werk je enthousiast samen met je collega managers aan de strategie van de CED-Groep om te groeien, te profileren, te innoveren en medewerkers te inspireren. Op die manier geef jij mede invulling aan de ambitieuze doelstellingen en de profilering van de CED-Groep als marktleider in de educatieve dienstverlening.

Jouw talent
- academisch werk- en denkniveau;
- vijf à tien jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
- groot commercieel inzicht. Je kent de onderwijswereld door en door en bent uitstekend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderwijs, content en (online) uitgeven en speelt hier met je team op in;
- creatief en innovatief;
- bevlogen en inspirerend, met natuurlijk leiderschap;
- gericht op samenwerking en het opbouwen van relaties, zowel intern als extern;
- organisatiesensitief, voortdurend op zoek naar verbetering van het eigen werk in samenwerking met collega’s;
- oplossingsgericht, denkend in mogelijkheden;
- analytisch en stressbestendig;

Ons aanbod
- arbeidsvoorwaarden volgens cao Adviesorganisaties Onderwijs & Jeugd (AOJ)
- in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar in de functie van Unitmanager
- salarisschaal 13, min € 4.033,- en max € 6.048,- bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van je ervaring
- opname in pensioenfonds ABP
- 5 weken vakantie op jaarbasis
- vakantietoeslag van 8%
- reiskostenvergoeding
- employabilitybudget
- Je werkt vanuit ons kantoor, Dwerggras 30 in Rotterdam, dat zowel goed bereikbaar is met openbaar vervoer (metrohalte Graskruid) als met de auto (gratis parkeren).
- eigen kantoor en alle ruimte om hier helemaal jouw baan van te maken

Over de CED-Groep
De Stichting CED-Groep is een landelijk centrum voor de ondersteuning en innovatie van het onderwijs. Vanuit het motto ‘Als leren je lief is’ werken we met zo’n 200 medewerkers aan het creëren van gelijke kansen voor leerlingen. We zijn trots wanneer het ons lukt om leerlingen het beste uit zichzelf te laten halen; dan hebben we écht iets bereikt. Leraren, directies en schoolbesturen waarderen ons om de manier waarop we, vanuit een theoretisch wetenschappelijk fundament, producten maken en adviezen geven die in de praktijk direct toepasbaar zijn. Op die manier werken we dagelijks samen met onze klanten aan de verbetering van het onderwijs.

Informatie over de vacature business unit manager
Je kunt contact opnemen met Margéke Hoogenkamp of Jos van Kessel, bestuurders van de CED-Groep, via telefoonnummer 010 407 1599 of per email m.hoogenkamp@cedgroep.nl of j.vankessel@cedgroep.nl.

Solliciteren op de baan van business unitmanager educatieve producten
Wij kijken uit naar je sollicitatie en CV. We ontvangen ze graag voor 15 april 2019 in de mailbox van sollicitatie@cedgroep.nl.

Wij zoeken graag zelf onze nieuwe collega. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen.

Trefwoorden: manager, unitmanager, businessmanager, educatie, onderwijs, uitgeverij, uitgever, Rotterdam

 

Direct contact

Margéke Hoogenkamp

Jos van Kessel

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599