sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Medewerker ICT (m/v)

De Stichting CED-Groep is een landelijk centrum voor de ondersteuning en innovatie van het onderwijs, van voorschoolse opvang tot en met MBO. De ruim 200 medewerkers van de CED-Groep hebben een grote passie voor kansen voor leerlingen, maar zijn ook resultaatgericht: ze zijn pas tevreden als hun inspanningen daadwerkelijk betekenis hebben voor de verbetering van het onderwijs.

Ben jij handig met systemen en applicaties? Vind jij het leuk om mensen te helpen met IT? Doorzie jij snel waar het probleem zit en los je dat in no time op? Wil je jezelf ontwikkelen? Wil je applicaties beheren en gebruiksvriendelijk inrichten? Wil je een afwisselende baan met inspraak?

De CED-Groep zoekt op korte termijn een slimme, handige en gedreven Medewerker ICT (m/v).

Voor deze functie:

beschik je over goede kennis van databases en office applicaties;
heb je een afgeronde MBO opleiding (bijvoorbeeld: Bedrijfskundige informatica of Informatica en Netwerkbeheer);
Heb je ervaring met en kennis van het werken op een helpdesk;
Kan je omgaan met vertrouwelijke informatie, werk je accuraat en bent integer;
Werk je zowel zelfstandig als in teamverband;
Vind je het prima om soms ’s avonds en in het weekeind beschikbaar te zijn.

ICT ondersteuning
Je bent samen met je collega’s het eerste aanspreekpunt voor de organisatie bij verstoringen, verzoeken en vragen over ICT. Registreert, analyseert en behandelt ICT verzoeken. Schakelt tijdig de 2e of 3e lijns ondersteuning in en coördineert de opvolging van escalaties. Biedt ondersteuning bij het gebruik van kantoorautomatisering, applicaties en (rand)apparatuur. Beheert autorisaties en accounts. Dit realiseer je onder andere door:

ICT beheer
Je beheert bepaalde applicaties, checkt releases, zorgt voor autorisaties en schrijft handleidingen. Je geeft training en instructie, denkt mee en hebt inspraak in de ontwikkeling van het IT werkveld en je bent betrokken bij changes.

Het aanbod:
Een verantwoordelijke, zelfstandige en uitdagende functie voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.
Gevarieerd werk omdat je ook deel kan nemen in andere projectteams
Een enthousiast team collega’s
Jouw mening doet er toe en is mede bepalend voor de keuzes die worden gemaakt
Een dienstverband voor 38 uur per week
Je bepaalt in overleg met je collega’s je eigen werktijden
Een marktconform salaris
Een werkplek die goed te bereiken is met fiets, auto, trein, metro en bus

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arnout Sprenger (a.sprenger@cedgroep.nl), manager Bedrijfsvoering, tel: 010 4071599.

Belangstelling?
Als deze profielschets je aanspreekt, verzoeken we je je interesse kenbaar te maken, door je motivatie en curriculum vitae te mailen aan sollicitatie@cedgroep.nl

 

 

 

 

  

 

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599