sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Stage managementassistent

Als je eenmaal ingewerkt bent, is in deze stage veel ruimte voor eigen initiatief. Naast de vaste taken ga je proactief op zoek naar taken waarmee je de directeur-bestuurders optimaal ondersteunt. Je leert de kneepjes van het vak en ontwikkelt je tot een zelfstandige managementassistent. Spreekt dit je aan? Reageer dan op deze stageplaats.

Stage managementassistent
Bestuurssecretariaat
3 dagen per week
Stagedagen: ma, di, do

Jouw stage op het bestuurssecretariaat
Op het bestuurssecretariaat werk je nauw samen met de bestuurssecretaresse en jullie ondersteunen de twee directeur-bestuurders van de CED-Groep. Je ondersteunt bij het agendabeheer, maakt afspraken voor het bestuur (bellen, bevestigen, in afsprakenlijst zetten), bewaakt afspraken en signaleert knelpunten. Je plant interne en externe overleggen in en reserveert vergaderruimte. Voor de overleggen zorg je dat de agenda en vergaderstukken bij de deelnemers zijn. Tijdens de overleggen ben je als notulist aanwezig en daarna werk je de notulen uit. Je ondersteunt bij de organisatie van bijeenkomsten. Je schrijft de post in ons postregistratiesysteem en verspreidt dit. Documenten redigeer je en zet je in de huisstijl. Samen met de bestuurssecretaresse ondersteun je bij activiteiten die voortkomen uit de bovengenoemde taken, zoals  nazorg van de overleggen, voortgang van de activiteiten  archiveren en mailinglijsten bijhouden. Waar nodig zoek je achtergrondinformatie op.

Over de CED-Groep
Het kantoor van ons onderwijsadviesbureau waar je komt stagelopen, is in Rotterdam Ommoord, op loopafstand van metrostation Graskruid.
Kinderen zien opbloeien en professionals laten floreren; dat is ons dagelijks werk. Met zo’n tweehonderd gedreven adviseurs en ontwikkelaars vernieuwen, verbeteren en veranderen we in het onderwijs en in de kinderopvang. Ons motto? Als leren je lief is! Spreekt dit je aan, kom dan werken bij de CED-Groep, onderwijsadvies en –ontwikkeling.

Profiel van de stagiair
• secretariële opleiding op niveau 4, bijvoorbeeld managementassistent
• uitstekend beheer MS Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Publisher) en Office 365 (o.a. OneNote)
• kan goed omgaan met vertrouwelijke informatie en situaties
• accuraat, resultaatgericht en heeft schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Wat biedt de CED-Groep?
Hier ligt jouw kans om je theoretische kennis toe te passen in de praktijk en praktijkervaring op te doen. Je wordt opgeleid voor je toekomstige baan. Op het bestuurssecretariaat heb je een vast aanspreekpunt en je eigen werkplek en niet te vergeten: nog 200 enthousiaste collega’s.

Informatie over de stageplaats
Je kunt na 10 juni contact opnemen met Marijke de Klerk, bestuurssecretaresse, tel. 010 4071 599

Solliciteren op de managementassistent stageplaats
Wij kijken uit naar je sollicitatie en CV. We ontvangen ze graag voor 15 juni 2019 in de mailbox van stage@cedgroep.nl

Trefwoorden: stage, Rotterdam, administratief, administratie, secretarieel, secretariaat, managementassistent, stageplaats, stagiair.

 

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599