sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Artikelen juni 2017

Kind en Adolescent Praktijk
In het onderwijs worden ze weleens moe van al dat onderzoek. Toch is het belangrijk dat theorie en praktijk elkaar ook in het onderwijs blijven vinden. Hoe maak je van wetenschappelijk onderzoek in een praktijksetting een success? Het geheim is veel tijd investeren in een positieve werkrelatie. Dan gaan ook de kinderen het leuk vinden om mee te doen. Twee van de auteurs (Esther van Efferen-Wiersma en Heleen van der Stege) zijn werkzaam bij de CED-Groep.   
Lees meer (artikel is alleen te lezen voor abonnees )

BSM, 05/2017
Geven de leerkrachten op uw school op een vergelijkbare en herkenbare manier les? Stuurt u samen met hen op de kwaliteit van de school en het onderwijs? En staat uw school organisatorisch als een huis, zodat alle plannen en projecten uiteindelijk landen in de klas? Als u deze vragen direct met 'ja' beantwoordt kunt u dit artikel gerust overslaan. Zo niet, dan loont het om te zien hoe u de kwaliteit van uw schoolorganisatie en het onderwijs kunt verbeteren met het programma van De Betere Basisschool (DBB).
De Betere Basisschool is ontwikkeld door de CED-Groep.
Lees artikel 'Investeren in beter onderwijs én een sterke school'

Direct contact

Marketing & Communicatie

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599