sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Artikelen mei 2018

Tandfonline
'Early Years, an International Research Journal: Collaborative research between academics and practitioners to enhance play engagement in the free play of two- and three-year oldseen academics and practitioners to enhancer.' Auteurs: Mehrnaz Tajik (adviseur Jonge Kind bij de CED-Groep) en Elly Singer.
Link naar (betaald!) artikel

Kiddo jrg. 19 (mei 2018), nr. 3 

De spelinloop is in Nederland een verlengd spelmoment waarbij ouders in de groep met hun kind mogen spelen. Een mooie kans om ouders en kinderen te verbinden zou je denken. Cultuur en onbewuste verwachtingen kunnen echter leiden tot miscommunicatie. Mehrnaz Tajik (adviseur Jonge Kind bij de CED-Groep) en Amanda Dietrich (pedagogisch medewerker bij Spelenderwijs Utrecht) geven een andere kijk op de spelinloop. In dit artikel 5 tips voor succes!
Lees artikel 'Succesvol variëren met de spelinloop'


ROM
Wat als leerlingen zich zo gedragen dat je als leerkracht steeds moet ingrijpen? En niet alleen in een enkele klas, maar in de hele school? Basisschool De Pionier liep daartegenaan. Door systematisch aandacht te geven aan positief gedrag, met de 4D-aanpak van de CED-Groep boekten ze al snel resultaat.
Lees artikel 'Pizzapunten sparen'

 

Direct contact

Marketing & Communicatie

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599