sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Artikelen november 2018

PO Management, nr. 11, november 2018 
Teach Like a Champion is niet meer weg te denken uit het Nederlandse onderwijs. De CED-Groep bewerkte en vertaalde de Amerikaanse bestseller voor leraren in Nederland. Door middel van trainingen helpen onze adviseurs leraren om de Teach-technieken goed eigen te maken. Teach Like a Champion is inmiddels een begrip geworden in onderwijzend Nederland. De didactische technieken uit dit programma worden dagelijks door duizenden leerkrachten gebruikt. De CED-Groep heeft het programma inmiddels verbreed. Ambitieuze scholen die laten zien dat ze op álle niveaus leren, kunnen het Learn Like a Champion-predicaat verwerven
Lees het artikel 'Leren op elk niveau in de school' en ontdek hoe basisschool De Branding uit Vlissingen dit predicaat verwierf. 

Van Twaalf tot Achttien, november 2018
​Gemotiveerde leerlingen ervaren meer eigenaarschap over het eigen leerproces en de eigen leerresultaten. Daarbij halen gemotiveerdere leerlingen betere leerresultaten. De CED-Groep ontwikkelde Toekomstbouwers – Eigenaarschap in vaardigheidsontwikkeling. De aanpak richt zich op schoolleiders, teamleiders en docenten die vorm en inhoud willen geven aan eigenaarschap binnen de 21e-eeuwse vaardigheden. 
Het artikel 'Leerlingmotivatie: Aan' gaat over verschillende vormen van motivatie en feedback.

 

Direct contact

Marketing & Communicatie

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599