sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Lead Like a Champion

Een schoolleider kan zijn tijd op verschillende manier besteden, maar hoe besteedt u uw tijd het meest effectief? Excellente schoolleiders hebben succes, omdat ze, zo blijkt uit de praktijk, prioriteit geven aan de ontwikkeling van hun leerkrachten. Ze besteden veel tijd aan observeren in de klas en feedback geven. Belangrijke begrippen hierbij zijn: datagestuurde instructie, professionalisering van het team en het scheppen van een schoolcultuur gericht op leren. Maar hóé doet u dat en waar haalt u de tijd vandaan? In de training Lead Like a Champion leert en ervaart u hoe opbrengstgericht leiderschap werkt. De training Lead Like a Champion is opgebouwd uit een introductie, vijf modules en het Persoonlijk Koers Onderzoek (PKO).

Meer weten?
Informatie over de training, prijzen en locaties vindt u op www.cedgroep.nl/leadlikeachampion

Op locatie
Uiteraard is het ook mogelijk om de training op offertebasis bij u op locatie te verzorgen. Neem hiervoor contact op met Carla Versteeg, c.versteeg@cedgroep.nl

Artikelen
KlasseApart oktober 2014: Lead Like a Champion helpt schoolleiders effectiever handelen (pdf)
Uitgave: CED-Groep

KlasseApart oktober 2014:'Ik ga duidelijker prioriteiten stellen'. (pdf)
Uitgave: CED-Groep

  

Direct contact

Carla Versteeg

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599