sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

De boeiende les

Veel scholen hebben een eigen lesmodel met criteria die de les herkenbaar maken voor docenten en leerlingen. Dit vormt een goede basis voor kwaliteit in de lessen. Leerlingen boeien vraagt vaak om méér. De training 'De boeiende les' gaat op dat punt de diepte in.

Boeien en binden
Deze training geeft u nieuwe inzichten en tools om uw leerlingen te boeien en te binden. We werken met theorieblokken over eigenaarschap, over feedback geven, over motivatie en effectieve en vernieuwende werkvormen. Per dagdeel staan twee theorieblokken centraal. Na elk theorieblok maakt u direct kennis met voorbeelden waarin de theorie in de onderwijspraktijk wordt toegepast. Vervolgens werkt u zelf een of meerdere werkvormen uit voor uw eigen les.

Onderwijs in de 21ste eeuw
De training geeft daarmee antwoord op vragen als: hoe kan ik mijn leerlingen verbazen en verrassen? Op welke manier ontlok ik vragen bij mijn leerlingen? Wat maakt opdrachten betekenisvol? Wanneer geef ik feedback op het proces en wanneer op het product?
De boeiende les vergroot uw repertoire als docent en zorgt ervoor dat u beter bent toegerust voor onderwijs in de 21ste eeuw.

Incompany en open aanbod
Wij verzorgen de training op locatie, maar u kunt de training ook op individuele basis volgen.

Meer weten?

Meer weten over deze training? Neem contact op met Albert de Bruijn, a.debruijn@cedgroep.nl

Direct contact

Albert de Bruijn

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599