sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Coaching

Docenten zijn professionals. Wie leiding geeft aan professionals ervaart wat daarvoor nodig is en de hoge eisen die daaraan worden gesteld. Dan kunnen er vragen rijzen als 'Hoe haal ik het beste uit mijn team'? Hoe ga ik om met de verschillende rollen in mijn functie'? 'Wat zijn de effecten van mijn stijl van leidinggeven'? Als leidinggevende zou u soms feedback willen krijgen op uw manier van werken. In een vertrouwde sfeer. De CED-Groep ondersteunt leidinggevenden bij de uitoefening van hun functie. Daarbij staat steeds de vraag van de klant centraal.

Voor wie
Teamleiders, locatieleiders en coördinatoren.

Inhoud
Wij beginnen het coachingstraject met een intakegesprek en sluiten af met een evaluatiegesprek. Op basis van de intake bepalen wij in overleg met u de omvang van het traject. Dit varieert gewoonlijk van vijf tot tien sessies.

Incompany
Dit aanbod is alleen op offertebasis voor teams of besturen in te kopen.
 
Meer informatie
Neem voor een vrijblijvend gesprek over wensen en mogelijkheden contact op met Brigitte van Hilst, b.vanhilst@cedgroep.nl

 

Direct contact

Brigitte van Hilst

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599