sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Vakwerkplan schrijven

Wilt u grip krijgen op de leeropbrengsten van de sectie? Heeft u te maken met niveauverschillen tussen collega’s binnen de sectie? Werkt de sectie hard, maar mogelijk niet effectief of efficiënt aan dezelfde doelen? Mist er eenduidigheid binnen de sectie? Maak uw vakwerkplan compleet met onze begeleiding!

Schrijfwijzer
Kwaliteitszorg binnen de sectie valt of staat met een goede beschrijving van het vakwerkplan. De CED-Groep heeft een eigen schrijfwijzer ontwikkeld, waarmee een goede en doordachte beschrijving van het vakwerkplan gerealiseerd kan worden. Met dit beproefde instrument begeleiden we secties bij het opstellen of aanscherpen van het vakwerkplan.

Kwalteitsaudit
Naast ons begeleidingsaanbod is het ook mogelijk een teambrede kwaliteitsaudit te organiseren, waarbij onze adviseurs de bestaande vakwerkplannen doornemen en van feedback voorzien. In navolging hierop organiseren we aparte gesprekken met de secties waarbij ontwikkelpunten worden geformuleerd. Hiermee kunnen de secties zelfstandig of onder verdere begeleiding mee aan de slag.

Incompany
Dit aanbod is alleen op offertebasis voor teams of besturen in te kopen.

Meer informatie
Neem contact op met Brigitte van Hilst, b.vanhilst@cedgroep.nl

 
 

 

Direct contact

Brigitte van Hilst

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599