sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciƫle doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Nederlands in uitvoering

Hoe motiveert u uw vmbo-leerlingen voor het vak Nederlands? Met Nederlands in Uitvoering werken ze in functionele contexten aan uitdagende taaltaken en concrete eindopdrachten. En dat boeit!

Voor wie?
Nederlands in Uitvoering is geschikt voor leerlingen in de leerwegen bbl en kbl en het lwoo. Zij werken met Nederlands in Uitvoering aan de kerndoelen voor Nederlands.

Opbouw
Er zijn werkschriften voor leerjaar 1, leerjaar 2 en leerjaar 3/4. Elk werkschrift bestaat uit vijf modules. Bij elke module staat een taaltaak centraal, denk bijvoorbeeld aan een interview houden, een informatieve tekst lezen, een mondelinge presentatie houden of een brief schrijven. Bij elke module werken de leerlingen aan een concreet eindproduct, zoals een tijdschrift, een poster met tips, een draaiboek of een spel.

Voorbeeld
Hieronder staan diverse voorbeelden van leerlingmateriaal bij de modules. Alle handleidingen bij de modules zijn kosteloos te downloaden.

Hieronder staan diverse voorbeelden van leerlingmateriaal bij de modules. Alle handleidingen bij de modules zijn kosteloos te downloaden. 

Voorbeeld leerjaar 1, een deel van module Omgaan met geld (pdf)

Voorbeeld leerjaar 2, een deel van de module Beroepen (pdf)

Voorbeeld leerjaar 3/4, een deel van de module De ideale spiekbrief (pdf)

Materialen
Elk werkschrift bestaat uit vijf leerlingmodules. U bestelt de werkschriften per set van vijf (dit zijn dan vijf dezelfde werkschriften).
Ga naar werkschriften leerjaar 1
Ga naar werkschriften leerjaar 2
Ga naar werkschriften leerjaar 3/4

De handleidingen kunt u gratis downloaden.

Heeft u vragen?
Neem contact op met de uitgeverij: uitgeverij@cedgroep.nl, of tel. 010  4071 666 (u wordt dan doorverbonden met onze afdeling verkoop).

 
  • Handleidingen

    Bij elke leerlingmodule is een handleiding ontwikkeld. De handleidingen kunt u gratis downloaden. De leerlingmodules zijn te bestellen in de webwinke ...

    Lees meer

Direct contact

Uitgeverij  
  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599