VOLWASSENEN 271

Maak jouw onderwijsassistent onmisbaar!

De hoofdpijndossiers in/van het onderwijs: het lerarentekort en de werkdruk. Onderwijsassistenten kunnen een deel van de werkdruk wegnemen.

Hoe zet je als school/bestuur de middelen in om werkdruk te verminderen? Komen er meer onderwijsassistenten? Het is van groot belang dat zij goed worden opgeleid. Dan pas kunnen zij taken overnemen van de leerkrachten.

In januari 2020 start voor het primair, speciaal (basis) onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs een aantal interessante opleidingen voor onderwijsassistenten. Hiervoor zijn nog enkele plekken vrij. Deze trainingen kunnen ook als maatwerk of incompany aangeboden worden. Daarnaast kunnen ze worden opgenomen in jouw academie-aanbod. Zo word je een aantrekkelijke(re) werkgever!

Bekijk onze trainingen

x