BEELD 263

Programma Teach-reis

Het programma, de kosten en praktische informatie.

Het programma

Op maandag heb je gelegenheid om Manhattan zelfstandig te verkennen en is er een gezamenlijk diner en een korte presentatie over het Amerikaanse onderwijssysteem en de bijzondere Uncommon Schools. Van dinsdag tot en met vrijdag bezoeken we scholen om Teach en Lead Like a Champion in de praktijk te zien en gaan we in op de elementen die maken dat de scholen zo goed presteren. De schoolbezoeken vinden plaats in New York, New Jersey en Camden (Philadelphia).

Doorgaans zijn de avonden vrij voor eigen invulling, met uitzondering van drie diners. Op vrijdagavond vindt een gezamenlijk afsluitend diner plaats. De volgende dag vertrekken we richting Amsterdam, waar we zondagochtend arriveren.

Kosten en praktische informatie

De prijs per deelnemer bedraagt € 3199,-. Bij de prijs inbegrepen zijn: vlucht en luchthavenbelasting, hotelovernachtingen in een middenklasse hotel, ontbijt en drie gezamenlijke diners. Voor eigen rekening zijn lunches, versnaperingen en de overige avondmaaltijden. Verblijf is op basis van een tweepersoonskamer. Je kunt kiezen voor een eigen kamer, op basis van een toeslag. Je kunt deze wens kenbaar maken op het inschrijfformulier.

Meer weten?

Neem voor meer informatie of inhoudelijke vragen contact op met Robert Jacobs (r.jacobs@cedgroep.nl, 06 12425896)

Inschrijven

De inschrijving is inmiddels gesloten.

x