LD VOLWASSENEN 202

Teach-reis 2020

Van 19 tot 26 april 2020 organiseert de CED-Groep weer een Teach-reis naar New York. De inschrijving voor deze reis is inmiddels gesloten.

Van 19 tot 26 april 2020 organiseert de CED-Groep weer een Teach-reis voor schoolleiders en mt-leden naar de bakermat van Teach Like a Champion in New York en New Jersey; de Uncommon Schools in de Verenigde Staten. Dit jaar bezoeken we ook scholen in Camden (Philadelphia).

Klik op de button en bekijk het reisprogramma, de kosten en andere praktische informatie.

‘Ik ben enorm onder de indruk van de energie en inzet van deze leerkrachten. Kinderen gedijen bij routines. Het woord discipline staat hoog in het vaandel. Iedere minuut telt! Dit gun je iedere schoolleider en leerkracht om mee te maken.‘

Maria Pastoor, RK bs. De Opstap en obs De Trampoline in Brunsum, oud-deelnemer Teach-reis

New York, de bakermat

Door videomateriaal uit Amerika krijgen we een glimp te zien van hoe het er in de bakermat van Teach Like a Champion aan toe gaat. Teach is in Amerika geen traject, maar een instelling: de hele school ís Teach! Het is overweldigend om in de praktijk te zien hoe de Teach-aanpak helpt om leerkrachten beter te leren. De 'Uncommon Schools' - waar Teach is ontstaan - zijn ongelofelijk succesvol; qua opbrengst en onderwijsplezier! Vele klanten hebben ons gevraagd naar onze ervaringen tijdens onze bezoeken en trainingen in New York en New Jersey. Ervaren is krachtiger dan vertellen, en daarom nodigt de CED-Groep je uit om met ons af te reizen naar New York, voor een unieke Teach-ervaring!

x