Blended header

Advies en begeleiding in coronatijd

De corona-maatregelen en de consequenties voor onze adviestrajecten en cursussen zijn aan verandering onderhevig. Hier zijn we gelukkig helemaal op voorbereid. Online contactmogelijkheden en blended cursussen geven de flexibiliteit die we allemaal nodig hebben. Nu, en in de toekomst.

Advies op afstand

Wil je als team onderwijsadvies, maar wel graag op afstand? Onze adviseurs werken volop met webinars en online sessies. Uiteraard stemmen we af op de mogelijkheden en jullie wensen.

Veel gestelde vragen

Het onderwijs organiseren tijdens en na de lockdown brengt veel vragen met zich mee. We behandelen de meest gestelde vragen:

Veilig leren

Dankzij een blended leeraanbod is het aantal fysieke bijeenkomsten kleiner en werken we meer online samen. We verwelkomen je graag op onze veilig ingerichte cursuslocaties. Het aantal cursisten per fysieke bijeenkomst houden we laag, zodat er ruim voldoende mogelijkheid is om op voldoende afstand van elkaar te zitten. We nemen uiteraard alle richtlijnen in acht.

Splinternieuwe leeromgeving

We maken steeds meer gebruik van onze splinternieuwe, gebruikersvriendelijke online leeromgeving. In deze tijd is de combinatie van nieuwe online mogelijkheden en fysieke cursusbijeenkomsten natuurlijk een groot voordeel. In de online omgeving kun je de leerstof grondiger bestuderen. Zo blijft er meer tijd over voor diepgang tijdens de fysieke bijeenkomsten. Je hebt minder reistijd en samen met je cursusgenoten vorm je een online community.

Een vinkje voor blended leren
Inmiddels zijn er bijna 40 cursussen blended gemaakt.

x