TB 026

Back to school: webinars vo & mbo

Hoe herstel je de onderlinge relaties? Hoe bevorder je het eigenaarschap van leerlingen bij opgelopen niveauverschillen? Schrijf je nu in voor de webinars over deze twee belangrijke onderwerpen.

Vanaf juni gaan de voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs scholen (gedeeltelijk) weer open. Dat is een goede zaak, maar wij realiseren ons dat het onderwijs opnieuw voor een enorme klus staat. De CED-Groep draagt heel graag bij aan gelijke kansen voor ieder kind. Daarom bieden we je twee gratis webinars aan, zodat je je school weer goed kunt opstarten.

Webinar Structuur en relatie

Als je school weer open gaat na de lockdown, is het van belang om de relatie met de leerlingen en de onderlinge relaties op een goede manier weer op te pakken. En daarbij is het aanbrengen van een goede structuur essentieel voor de resterende weken tot aan de zomervakantie én voor een frisse start in het nieuwe cursusjaar.

Volg daarom op donderdag 28 mei van 13.00 - 14.00 uur het webinar over dit onderwerp. Je krijgt beknopte informatie over goede stappen die je kunt nemen en er is volop gelegenheid om via de chat met elkaar van gedachten te wisselen en ideeën aan te dragen of te ontvangen.

LD 164

Geïnteresseerd?

Stuur vóór 26 mei aanstaande een bericht aan Albert de Bruijn, senior-adviseur: a.debruijn@cedgroep.nl.

Meld je aan

Webinar Eigenaarschap bij opgelopen niveauverschillen

Als de leerlingen weer (gedeeltelijk) op school komen, kan het zijn dat de onderlinge niveauverschillen opgelopen of uitvergroot zijn. Hoe richt je in dat geval je les in en hoe zorg je ervoor dat deze voor iedere leerling aansluit? Dit vraagt om meer eigenaarschap van de leerling over het eigen leerproces.

In dit webinar op woensdag 3 juni van 15.00 - 15.30 uur komen praktische toepassingen aan bod die je direct in je les kunt toepassen. We behandelen in het kort hoe je leerlingen tijdens de les voldoende Richting, Ruimte en Rugdekking geeft waarmee het gevoel van eigenaarschap versterkt wordt. Deze principes zijn ook goed toe te passen bij onderwijs op afstand!

VOLWASSENEN 251

Geïnteresseerd?

Stuur vóór 26 mei aanstaande een bericht aan Maarten Jiskoot, senior-adviseur: m.jiskoot@cedgroep.nl

Meld je nu aan