BB 392

Maak het verschil - Grip op je schooljaar

Wat je nodig hebt voor een succesvol schooljaar
  • Zijn de verschillen binnen je groep groter dan ooit?
  • Zijn er leerlingen boven of onder verwachting gegroeid?
  • Vind je het moeilijk te bedenken welk aanbod nu nodig is?

Data? Duiden, Doelen... Doen!

Na een uitzonderlijk schooljaar komt er in het komende schooljaar meer op je af dan ooit. Misschien zijn de resultaten van je verdiepte groep afgezwakt of juist gestegen, of is je intensieve groep gegroeid. Wie weet zijn de technische leesvaardigheden achteruitgegaan. Mogelijk is er niet getoetst, en betwijfel je of je dit nu moet doen. Wat er ook speelt op jouw school of in jouw groep: het is belangrijk om er helder zicht op te krijgen. Alleen dan kun je tot een optimaal aanbod komen voor een succesvol schooljaar, waarin de kansengelijkheid weer gaat toenemen. Krijg grip op je schooljaar met de beproefde werkwijze Opbrengstgericht werken in 4D: Data, Duiden, Doelen en Doen.

Kom tot een optimaal aanbod
Download nĂș de gratis tips en inspiratie voor grip op dit schooljaar.

Maak jij het verschil?

Maak een succesvolle start in het nieuwe schooljaar
TipsVoorGripOpJeSchooljaar