BB 597 1

Nieuwe subsidiekans voor Kriebels in De Vreedzame School

Inmiddels is de uitrol van het programma voor seksuele vorming binnen de aanpak van De Vreedzame School in volle gang. De handreikingen zijn gedrukt, e-learnings zijn klaar voor gebruik en de eerste scholen zijn getraind. En nog steeds krijgen we wekelijks e-mails van Vreedzame Scholen die graag willen instappen. Dat kan altijd! En nu ook weer met subsidie! Vanaf 7 maart 2022 tot 19 april kunnen scholen zich weer via deze site aanmelden. En dan is het weer duimen welke scholen door Gezonde School worden ingeloot! Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met het thema en onderzoeken we per school welke benadering en opzet het beste past.

Gratis webinar

Wil je alvast laagdrempelig kennismaken met het programma en onze werkwijze meld je dan hier aan voor onze gratis webinar ‘Kriebels in De Vreedzame School’. Deze wordt gegeven op:

  • maandag 28 maart van 16:30 tot 17:30 uur
  • en woensdag 30 maart van 15:00 tot 16:00 uur

Meld je aan voor ons gratis webinar

‘Kriebels in De Vreedzame School’
x