Lezen in je hangmat CED Groep

Toptitels voor in de hangmat

De laatste lessen, de laatste gesprekken, de laatste administratie. De zomervakantie komt nu echt dichtbij. Die heerlijke periode waarin je in alle rust terugkijkt op het afgelopen schooljaar en waarin inspiratie kan opborrelen voor het volgende jaar. Of je nu onder een palmboom hangt, voor je tentje zit of op het dek van een zeilboot ligt: een goed boek hoort er natuurlijk bij. Over welk onderwerp wil je nu echt eens meer weten? Laat je inspireren door onze meest populaire boeken.

Opbrengstgericht werken in 4D

Deze volledig herziene opvolger van Duiden en Doen is een aanwinst voor alle ib’ers, directies en besturen. Je ontdekt de kracht van opbrengstgericht werken met heldere uitleg, pakkende voorbeelden en krachtige tips. Zo krijg je grip op je onderwijskwaliteit en de leeropbrengsten en word je wegwijs in de wereld van Data, Duiden, Doelen en Doen.

OGW4 D aangepast klein

Zeven strategieën voor formatieve evaluatie

Merk je ook wel eens dat je uitleg hebt gegeven, maar dat een kwart van de leerlingen niet heeft geluisterd? En beginnen jouw leerlingen niet gemotiveerd aan een taak, omdat ze het nut er niet van inzien? Met het boek Zeven strategieën voor formatieve evaluatie ontdek je de geheimen van een sterke leercultuur.

7 Strategieen voor formatieve evaluatie groot

Leidinggeven aan de vaksectie

Veranderingen razen door het onderwijs. Vaksecties staan onder druk. Aan jou als sectievoorzitter de taak om je collega's mee te nemen in onderwerpen als opbrengsten, toetsbeleid en differentiatie. Zoek je naar manieren om dit zo goed mogelijk te doen? Dan heb jij je boek gevonden.

LADV nieuw omslag

Kleutersprongen 2.0

Veel leerkrachten gingen je al voor, want onderwijs aan kleuters: dat is een vak apart. In Kleutersprongen 2.0 leer je hoe je kleuters zo goed mogelijk helpt om hen sprongen te laten maken in de ontwikkeling. Natuurlijk op een manier die past bij jonge kinderen én waarmee ze resultaten behalen.

Kleutersprongen 400x400

Teach Like a Champion 3.0

Wat maakt een leraar excellent? Auteur Doug Lemov deelt alle geheimen achter die leerkrachten waarbij het allemaal vanzelf lijkt te gaan. Ontdek de 63 praktische technieken die hij ontwikkelde. Ken je Teach 1.0 of 2.0 al? Dan is het ook voor jou een aanrader, want 3.0 bevat aanvullende en verbeterde technieken, gloednieuwe hoofdstukken en een nóg betere onderbouwing vanuit de cognitieve psychologie.

Teach3 400x400 kopie

Hoor mij, zie mij!

Auteur en televisiepersoonlijkheid Karim Amghar belicht het onderwerp kansengelijkheid op een diepgaande manier. Een boek vol persoonlijke verhalen, theorie en praktische tips voor leerkrachten, beleidsmakers en ouders. Een must-read voor iedereen die gelijke kansen voor ieder kind belangrijk vindt.

Hoor mij zie mij cover

Peuterstappen

In de winkelhoek, het huisje op het plein, tijdens het fruit eten: peuters leren de hele dag door. Door kansen te creëren en te grijpen, ondersteun je de peuters in hun ontwikkeling. Peuterstappen laat zien hoe je kinderen doelgericht de stappen laat nemen op weg naar groep 1. Boordevol voorbeelden en verschillende soorten oefeningen.

Peuterstappen Basis 400x400 0089 Laag 16

Verder winkelen

Denk je aan iets anders? Bezoek de webwinkel.  
Ik wil verder kijken
x