TB 026

Back to school: webinars vo & mbo

Hoe herstel je de onderlinge relaties? Hoe bevorder je het eigenaarschap van leerlingen bij opgelopen niveauverschillen? Schrijf je nu in voor de webinars over deze twee belangrijke onderwerpen. Het webinar Eigenaarschap is inmiddels al afgelopen.

Vanaf juni gaan de voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs scholen (gedeeltelijk) weer open. Dat is een goede zaak, maar wij realiseren ons dat het onderwijs opnieuw voor een enorme klus staat. De CED-Groep draagt heel graag bij aan gelijke kansen voor ieder kind. Daarom bieden we je een gratis webinar aan, zodat je je school weer goed kunt opstarten.

Webinar Eigenaarschap bij opgelopen niveauverschillen

Als de leerlingen weer (gedeeltelijk) op school komen, kan het zijn dat de onderlinge niveauverschillen opgelopen of uitvergroot zijn. Hoe richt je in dat geval je les in en hoe zorg je ervoor dat deze voor iedere leerling aansluit? Dit vraagt om meer eigenaarschap van de leerling over het eigen leerproces.

In dit webinar op woensdag 3 juni van 15.00 - 15.45 uur komen praktische toepassingen aan bod die je direct in je les kunt toepassen. We behandelen in het kort hoe je leerlingen tijdens de les voldoende Richting, Ruimte en Rugdekking geeft waarmee het gevoel van eigenaarschap versterkt wordt. Deze principes zijn ook goed toe te passen bij onderwijs op afstand!

Geïnteresseerd?

Stuur voor vragen een bericht aan Maarten Jiskoot, senior-adviseur: m.jiskoot@cedgroep.nl
Meld je aan