VOLWASSENEN 003

Infosessie De Betere Basisschool

Minder werkdruk, meer rust

Ben je ervan overtuigd dat er méér uit je school te halen is? Wil je hogere opbrengsten en betere kwaliteit? Gestelde doelen halen, minder ad hoc werken, effectief vergaderen? Én wil je je team rust en stabiliteit bieden? De Betere Basisschool is een concrete aanpak waarmee je stuurt op kwaliteit en werkdruk vermindert door duurzaam, stap-voor-stap en planmatig te werken aan jullie ambitie.

Vijf stappen

De Betere Basisschool is ontwikkeld door de CED-Groep en wordt inmiddels door ruim 250 basisscholen in het land gebruikt. De Betere Basisschool-aanpak bestaat uit vijf stappen, gericht op betrokken leerkrachten, heldere besluitprocedure, implementatie en borgen. Tijdens de presentatie zullen we de aanpak toelichten en illustreren met ervaringen van scholen in het hele land. De bijeenkomst is gericht op schoolleiders en middenkader van scholen.

Kom ook!

Twaalf jaar ervaring met De Betere Basisschool heeft ons ervan overtuigd dat deze aanpak voor vrijwel elke school geschikt is. Wil je verkennen of de aanpak bij jouw school en schoolsituatie past? Kom dan naar de presentatie op woensdagmiddag 12 februari in Den Haag.

Programma

Inloop: 13.00 uur
Start presentatie: 13.30 uur
Napraten met een drankje: vanaf 16.00 uur

Locatie


Den Haag

The Student Hotel The Hague

Hoefkade 9
2526 BN Den Haag

Kosten

Deelname is kosteloos.

Mensen werkten zich over de kop, en nu is het gewoon duidelijk. Dit moet je op iedere school zo aanpakken.

Kim Vader, directeur De JazzSingel in Utrecht

Voorwaarden
Je inschrijving is op persoonlijke titel en bindend. Meerdere deelnemers per school schrijven dus individueel in. Bij verhindering kan een collega van je inschrijving gebruik maken.

Inschrijfbewijs
Je krijgt na inschrijving eerst een automatische bevestiging dat je inschrijving verstuurd is. Nadat je inschrijving door ons is verwerkt, ontvang je ongeveer een week voor de bijeenkomst een (definitieve) uitnodiging per mail.


Aanmelden

Vul je gegevens in om je in te schrijven voor één van de infosessies van De Betere Basisschool.
x